Ring på 3131 1136

Fortrydelsesretten

vis sælger ikke har underskrevet købsaftalen endnu, kan køber blot meddele sælger, at han/hun vil tilbagekalde sit tilbud. Dette kan køber gøre gratis, idet der ikke foreligger en handel, før begge parter har underskrevet.

Hvis sælger har underskrevet købsaftalen, og advokatforbeholdet er udløbet, kan en forbruger som hovedregel ansvarsfrit træde tilbage fra en ejendomshandel i medfør af forbrugerbeskyttelsesloven. Køber skal senest 6 hverdage efter aftalens indgåelse give sælger besked om, at han/hun vil fortryde købet. Fortrydelsesmeddelelsen skal være kommet frem til sælger eller dennes mægler inden fristens udløb. Derudover skal køber inden fristens udløb betale en godtgørelse på 1 % af den nominelle købesum til sælger.

Køber kan benytte sig af muligheden for at få indført et advokatforbehold i købsaftalen (læs mere om dette under punktet advokatforbehold), således at køber kan fortryde handlen uden at være forpligtet til at betale et fortrydelsesgebyr. Advokatforbeholdet fungerer som en form for ”gratis” fortrydelsesret for køber.

Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem dit køb af bolig til faste lave priser.
Ingen handel – Ingen regning!

Kontakt os her